hur du kör ledningar till bifogade garage

Bifogade garage är en bra idé eftersom de ger dig en säker plats att lagra din bil. Bifogade garage gör också stora arbetsområden för hem projekt och hobbies. Inte alla anslutna verkstäder är utrustade med el eller tillräckligt avsättningsmöjligheter för dina behov. Anställa en elektriker kan vara mycket kostsamt och kan bara bli dyrare om du behöver lägga till elektriska paneler. Den enklaste lösningen för att öka elektriska alternativ i bifogade garage är att köra ledningar från huvudbyggnaden till garaget.

Bifogade garage delar en vägg med huset och trådarna du behöver finns där. Bestäm det område där du vill placera den nya utlopp. Du kommer att vilja hitta trådarna i väggen som ligger närmast denna plats. Använd en penna för att markera området och sedan vända sig till spänningsprovare. Kör den över muren. Lamporna på detektorn kommer på eller en summer ljuder för att varna dig ström. Markera detta område med pennan. Baserat på dessa resultat kanske du vill ändra placeringen av utloppet.

Steg 1 – Leta reda på kablarna

Väggarna i bifogade garage som ansluter till hemmet är oftast gjorda av samma material och har samma isolering. När du har bestämt var kablarna är du måste installera en dosa. Innan du gör denna vändning av den elektriska vid brytaren och skicka en anteckning varnar någon som kan snubbla på det att inte slå på den igen. Använd regeldetektor att lokalisera reglarna i väggen och markera dem.

Steg 2 – Installera utloppslådan

Använda sågen och försiktigt ett snitt ett hål storleken på utloppslådan. Hitta de svarta och vita trådar: skär dem och sedan skala bort en del av höljet. Skär av en längd av svart och vit tråd från de nya spolar och band ändarna. Krydda dem till ledningarna i väggen med hjälp av locken och sedan skruva dem in i utloppslådan. Du är i huvudsak att skapa en bro. Placera utloppslådan inne i hålet du gjort och fäst den med skruvar genom plastramen runt rutan.

Steg 3 – Installera en Outlet

Ett utlopp är en ganska grundläggande enhet och är lätt att ansluta den. Använd en skruvmejsel för att lossa anslutningsskruvarna och sedan svepa den svarta kabeln runt mässingsskruven och den vita kabeln runt silver skruven och dra åt. Om det finns en koppartråd på utlopps tejpa fast den till utloppslådan med eltejp. Tryck kablar spänningsdetektorn till ledningarna på utloppet. Om kablarna är rätt anslutna detektorn ljuder. Fäst utloppet till utloppslådan, sätta på locket och slå på strömmen.