hur man byter badet kakel injekteringsbruk

Bad kakel tar en hel del övergrepp under åren. Det blir pummeled med vatten, tvål, och andra kemikalier. Allt detta missbruk orsakar bruket att bli möglig och slitna. När bruket slits, torkar och sprickor. När injekteringsbruk är skadad måste den bytas ut. Det är inte ett roligt jobb, men det är inte svårt heller. Det största problemet i samband med byte av fogmassa mellan bad plattor är hur lång tid det tar. Det är jobbigt, men följande artikel kommer att visa dig hur man gör det på rätt sätt.

Borttagning av fogmassa mellan bad plattor är en process som är både tidskrävande och känslig. Förr i tiden, skulle du använda en liten mejsel och hammare för att bryta bruket, men kan denna metod skada plattorna. En injekteringsbruk såg är det bästa valet. Skär försiktigt bruket så nära kanten av bad plattor som möjligt. Upprepa processen för den andra sidan av plattan. Oscillationen av injekteringsbruk sågen kommer att ta bort injekteringsbruk. Använd mini vakuum för att rensa upp i bruket.

Steg 1 – Skär Ingjutningsankare

Oavsett hur väl du arbetar injekteringsbruk såg, kommer du alltid att vara kvar med injekteringsbruk fastnar på sidan av bad plattor. För att ersätta bruket, måste du ta bort överskott. Skjut stålborste mellan utrymmena och börja skura den längs kanterna. Tråd borst tar effektivt bort injekteringsbruk som fortfarande håller fast vid bad plattor. Använda vakuum för att suga upp dammpartiklarna, då inspektera utrymmena. Upprepa processen tills sidorna av bad plattor är rena.

Steg 2 – Rengör Kanter

Nästa rengöra bad plattor med en fuktig svamp. Låt plattorna torka på egen hand. Avlägsna damm och andra partiklar är det viktigt att upprätthålla en ren injekteringsbruk som binder korrekt.

Steg 3 – Tvätta

Applicera injekteringsbruk är relativt enkel. Blanda enligt anvisningarna om du inte använder färdiga injekteringsbruk materialet. Använd injekteringsbruk flyta att ösa bruket och smetar det över badet plattor. Jämna injekteringsbruk över plattorna. Använd fast, jämnt tryck för att pressa fogmassan mellan utrymmena. Använd en fuktad svamp för att torka ned bad plattor. Om du gör det tar bort injekteringsbruk haze som kan bildas över plattorna. Använd så mycket fogmassa som behövs och vänta flera dagar för bruket att torka.

Steg 4 – Gjut Bath Tiles