hur man byter dubbla hängda fönster med markis fönster

Om du inte längre är intresserad av dina dubbla hängda fönster och vill ersätta dem med markis fönster i stället, helt enkelt följa dessa instruktioner för att ge ditt hem en ny känsla. Innan du sätter igång, kommer det vara bra att ha ett par punkter till hands.

Ta ut genom fönstret genom att först bli av interiören med ett spett. Arbeta en längd, se till att inte dra av väggfärg. Använda brukskniv längs trim hjälper till med detta eftersom det kommer från väggen. Du kommer att behöva ta skala bort den yttre trim, liksom sidospår. Om sidospår är vinyl snarare än träpanel använder zip för att ta bort dem. Skruvar och spikar på ramen kanterna måste också tas bort. Mata fönstret då blir möjligt genom att dra ut. Efter att ha någon på den andra sidan driver är också till hjälp.

Steg 1 – Ta bort den gamla Double Hung Window

Nu när den dubbla hängda fönster är borta, måste du få det nya utrymmet ordentligt förberedd för sin ersättare. Se till att hålet är ren genom att skrapa bort eventuell kvarvarande kitt och rensa bort skräp. Kontrollera att markisen fönstret mäts noggrant och att alla kanter, både på fönstret och utrymmet, är i nivå. Du måste också ta hänsyn till hälsa omgivande träram. Om någon röta, erosion eller skador är synlig kan den äventyra stabiliteten hos fönstret.

Steg 2 – Förberedelser för det nya Markis Window

Detta steg börjar med att spika fönstret blinkar runt grov ram öppning. Varje bit bör överlappas på den nästa. Den sista delen kan diktas direkt till ramen. På denna punkt skulle det vara lämpligt att kontrollera ditt arbete genom att fönstret i den råa öppningen. Eventuella avvikelser i lod och nivå kan lindras genom att strategiskt införliva trä shims. Placera fönstret i sitt slutläge genom att köra Caulking längs hela insidan av det inre öppning. Säkra det då spikmonterings fin till grov ram.

Steg 3 – Sätta fönstret

När fönstret på plats det nya utseendet ska ta form. Avsluta projektet med att göra nödvändiga justeringar eller lägga finish eller trim bitar.

Steg 4 – Finishing Touches

Markis fönster är perfekt för blåsigt ventilation, samt att upprätthålla inomhus integritet. Om du väljer att placera en skärm, kommer det att vara på insidan, vilket kan dra smuts och damm som kommer att landa på golvet, så hålla den ren är viktigt. Se också till att det finns tillräckligt med utrymme för växter, som vissa markiser öppna breda.

Steg 5 – Njuter av New Markis