hur man byter en bidé kran

En bidé är ett bra komplement till dig badrum men med tiden kanske du märker tecken på rost och korrosion på bidé kran. I stället för att tillgripa sig av en professionell rörmokare, kan du enkelt byta ut bidé kranen själv. Följ steg-för-steg guide nedan för att slutföra din utbytesprojektet.

Se till att du köper rätt ersättning bidé kran för din bidé modell. Bidé kranar har olika anslutningar och groddar. Kontrollera handboken för produkten och jämföra med modell av din bidé.

Steg 1 – Inköp Replacement Bidé kran

Se till att du stänger av vattnet till bidé. Du vill inte trycklöst vatten flödar över från det ögonblick du skruva kranen. Hitta ventilen placerad bakom bidé och stänga av vattentillförseln. Detta steg kan du enkelt byta kranen.

Steg 2 – Stoppa vattenflödet till Bidet

Använd en skruvmejsel för att försiktigt ta bort kranen. För att uppnå detta, skruva loss kontakten och gro. Du bör se upp för alla delar som kan lossna och täppa till systemet, så ägna särskild uppmärksamhet när du tar bort kranen.

Steg 3 – Demontera kran

Var uppmärksam på modell av bidé, så att du kan räkna ut hur att passa bidé kran i. Den nya bidé kranen ska passa skreva där den gamla kranen var placerad. När du passar i ersättnings kran, se till att du väl skruva in så att du inte riskerar några läckor i framtiden.

Steg 4 – Fit i din nya Bidé kran

Använd täta pistol och täta för att säkra kranen ytterligare. Att skruva in bidé kranen kan göra det tillräckligt stabilt, men det är fortfarande benägna att lossa. Som ett resultat kan du följa vattenläckor och dåliga resultat. Efter att ha använt den täta pistol, låt täta torka i minst 24 timmar, se till att din bidé kran hålls på plats. Detta är ett viktigt steg för att göra: du kan möta högre räkningar vattenverk på grund av läckage på grund av felaktig installation.

Steg 5 – Säkra Bidé kran

Slå på strömbrytaren på baksidan för att få tillbaka vattenförsörjningen till din bidé. Om du har installerat den nya bidé kranen ordentligt bör vattenflödet utan avbrott. Se till att du kontrollera om kranen är stadigt monterad på plats.

Steg 6 – Turn Back on the Water Supply

Steg 7 – Om det underkänd, Ring Support

Kontakta tillverkaren och be att få problemet löst om du har följt stegen ovan, och kranen inte fungerar. Om du känner att din gör-det-själv-installation projektet inte genomförts korrekt, kan du även ringa en rörmokare för att ta itu med problemet. I vissa fall kan det verkliga problemet inte vara i bidé själv, men i din VVS-system. Därefter professionell hjälp som krävs för att ta hand om din bidé.