hur man byter en Fire panel i din spis eller ugn

Vid byte av Fireboard panel, måste du se till att du vet vad du gör. Fireboard panel är en typ av panel som brinner mycket långsammare. Du kommer att finna att det är bra att ha nära din spis eller din ugn. Utbyte av denna typ av panel är en enkel process som alla kan göra med rätt mängd kunskap och rätt verktyg.

Det är en bra idé att rensa ut i rummet att du är i så att du kommer att ha gott om plats att arbeta. Det kan vara en rörig jobb så att du kommer att vilja vara säker på att du har skydd över ditt golv och möbler. För att hålla röran minst är det en bra idé att få din spis rengöras före start här jobbet. Du kommer att finna att sot är något som kan vara mycket svårt att städa upp efter. Innan du börjar få alla dina verktyg och material som behövs redo så att du inte kommer att behöva gå ute efter något i mitten av projektet.

Steg 1: Förbered området

När du har området redo kommer du bara behöva ta bort den gamla Fire paneler. För att göra detta kommer du att få din skruvmejsel ut på skruvarna som håller paneler på plats. När du har lossat dem kommer du att kunna ta bort paneler med en mild bogserbåt.

Steg 2 – Ta bort gamla Panel

När du har tagit bort det gamla paneler är det dags att installera den nya. Nivå upp nya paneler i samma position som den gamla paneler var i. Det är viktigt att du har den nya paneler centrerad. När du har de nya panelerna som korrekt kommer du att börja skruva fast dem på plats. Det är oftast en bra idé att bjuda in en vän över för att hjälpa dig hålla upp paneler eftersom det kan vara svårt att göra på egen hand. Var särskilt försiktig i att se till att skruvarna är ordentligt och tätt.

Steg 3: Installera New Panel

När du är klar att skruva i den nya paneler måste du kontrollera över allt än en gång se till att det är allt korrekt installerad. När du har gjort detta är det dags att rensa upp ditt område. Var särskilt försiktig att städa upp någon sot eller damm som nu kan vara att täcka rummet. Du kommer att behöva för att få ut din butik vac att rensa upp området innan du flyttar någon av dina möbler tillbaka in i rummet. Kassera den gamla paneler och även ta hand i märker om det finns några skruvar kringspridda. Få området städas upp ordentligt innan du går vidare till nästa projekt.

Steg 4: Clean Up