hur man byter en gräsmatta kantbandet

En gräsmatta ogräs är en stormakt verktyg som ger en husägare möjlighet att skapa perfekt manikyrerade kanter som visar ett avgränsat utrymme mellan gräsmatta och någon annan yta, såsom en utfart, planter, trottoar eller uteplats för att nämna några. Gräsmattan Kant är mycket lätt att använda och kan antingen vara gasdrivna eller elektriska. En gasdriven gräsmatta ogräs har en drivrem som snurrar kantbladet som det fungerar. Genom loppet av normalt slitage, kommer drivremmen måste bytas ut. Här är stegen för att göra det snabbt och enkelt.

Det första steget till att ersätta gräsmattan ogräs drivremmen är att ta bort tändkabeln. Under arbetet runt bladdelen av ogräs du vill vara säker på att det inte finns någon chans verktyget startar. Dra tillbaka gummidamasken som håller kabeln till tändstiftet. Fortsätt att dra på start tills den tas bort. Se till att inte dra kabeln kontakt inifrån bagageutrymmet bort i processen.

Steg 1: Ta bort tändkabeln

För att få till gräsmattan ogräs bandet måste du stänga av verktyget i en vinkel där motorn är lägre än resten av det. Detta kan leda till att gas eller olja att rinna ut på golvet eller arbetsytan. Öppna behållarna och rinna ut eventuell gas och olja som finns i verktygs på tiden. Helt enkelt rinna ut i en ren hink.

Steg 2: Avlopps gas och olja

Använda din skruvmejsel ta bort skruvarna som håller remskyddet på plats. Det är oftast bara tre till fyra skruvar beroende på tillverkaren av kantskäraren. När vakten har tagits bort du kommer att ha tillgång till bladet och bandet.

Steg 3: Ta bort Remskydd

Med tillgång till bladet, tar sig tid att kontrollera dess tillstånd. Om bladet måste slipas, göra det när du har vakten bort.

Steg 4: Kontrollera Blade skick

Tryck in bladenheten för att frigöra spänningen på drivremmen. Ta en mental anteckning om hur bandet en ögla runt motorremskivan och drivtrumman. Det nya bältet kommer att behöva gå på samma sätt. Ta remmen och ställ den åt sidan.

Steg 5: Ta bort Lawn Kantskärare Belt

I omvänd ordning som du tog bort den gamla remmen, linda den nya på kantskäraren. Tryck in bladenheten igen för att släppa spänningar för att slinga bältet runt motorn och drivskivor.

Steg 6: Installera New Belt

Steg 7: Re-Installera Remskydd

Ställ remskyddet tillbaka i rätt läge och fäst den med skruvarna som höll den på plats.

Stå gräsmattan ogräs tillbaka till ett upprätt läge och fylla på gas och oljetankarna. Se till att använda ny gas och olja att säkerställa att det inte finns några små partiklar som kan ta sig in i motorn. Byt ut tändkabeln och du är redo att kanten din gräsmatta igen.

Steg 8: Fyll Gas och oljetankar