hur man byter en kompressions kran del 1

En kompressions kran är en kran som kommer att ha 2 handtag: en för varmt vatten och en för kallt vatten. Oavsett om du byter ut en trasig kran eller helt enkelt handel upp till en nyare modell, som ersätter en kompressions sink kran är en uppgift som de flesta gör det självare kommer att kunna göra med mycket lite problem. Följ de enkla stegen nedan för att komma igång med det här projektet.

Till att börja stänga avstängningsventilen för diskhon. Du kommer att kunna hitta denna ventil under diskbänken. Om du inte kan hitta det, kommer du att kunna stänga av huvudvattenledningen som går till hela huset. När du stänger av vattnet, se till att du slår på båda handtagen till kranen så att du inte kommer att ha någon sitter vatten i rören i kranen.

Steg 1 – Vatten

När du har kranen avskalad och vattnet stängs av, måste du ta bort skruvarna för att ta bort handtagen från kranen. Det kommer att finnas en låsmutter som du behöver för att försiktigt bort med din par justerbara tänger.

Steg 2 – Skruvar

Du kommer att behöva kort sätta handtagen på plats så att du framgångsrikt kan ta bort spindelmontaget. När spindelmontaget har tagits bort, kommer du att kunna att återigen ta bort handtagen.

Steg 3 – Handtag

För att ta bort sink av kranen, driva din nyckel till din ventilsätet medan du slår det moturs. Efter några vändningar, bör din plats kunna lyftas ut utan problem. När du har tagit bort sätet, kanske du vill hålla fast vid det och ta den till butiken med dig för utbyte om du ännu inte har köpt en ny.

Steg 4 – Seat Removal

Din sista steget blir att ta bort stammen skruven. När du har gjort detta kommer du att kunna helt lyfta ut kran.

Steg 5 – tips

När du tar bort din kran och du tycker att det inte rör sig alls, kan du behöva anlita en professionell. Detta kan innebära att fixturen måste skäras från den faktiska rörledningar. Om du tycker att skruvmejseln inte gör tricket för att ta bort skruven, prova en insexnyckel för att råda bot på detta problem.

När vrida kranen motsols, kan det hända att det inte kommer ut. Du ska aldrig bända det, kan detta betyda att kranen limmas på röret eller trådarna är inte rak.