hur man byter en vinyl bjälklaget

Byte vinyl soffit är en enkel uppgift, och en stor gör-det-själv-projekt. Om du tror att det är dags att göra några ersätta Vart än nedan för ditt svar. Det första du vill göra är att se om fascia behöver bytas också. Det är två saker som är mycket lätt ersättas, och kan göras tillsammans mycket lätt!

Nedan är de material som du behöver för att slutföra bjälklaget projekt, liksom de steg-för-steg-anvisningar för att guida dig genom processen. Så länge du har rätt material och följa den ordning i vilken ersätta bjälklaget, bör du inte stöter på några problem på vägen.

Steg 1 – Ta bort den gamla bjälklaget

Det första du behöver göra för att börja detta projekt är att ta bort någon av de gamla spikar som håller din nuvarande bjälklaget på plats. Du bör kunna dra ut de flesta av naglar för hand, och sedan avsluta med några andra spikar som fortfarande är i takt med hjälp av spik avdragare.

Steg två – Mät och kapa

När du har tagit bort alla spikar som håller din gamla bjälklaget på plats, kan du lossna, och faktiskt ta bort alla gamla bjälklaget som är närvarande, så att du kan börja ersätta med nya bjälklaget.

Steg 3 – För extra styrka

Ta ut din måttband och mäta nya bjälklaget till området det kommer att passa in. Du kommer att ta bjälklaget lederna i nya och dela upp dem för att få dem att passa ordentligt.

Ta bjälklaget, och passa in “F” kanal. Detta är den kanal som håller fast den till huset. Klicka på den på plats, och vara säker på att vänta på klickande ljud. Detta visar att det är förreglad, lägga till extra säkerhet till bjälklaget.

Detta är en av de viktigaste sakerna du behöver göra. Det finns andra åtgärder som kan vidtas för att lägga till säkerhet till bjälklaget, men förregling den på plats är det bästa sättet att få det ordentligt fastsatta i det läge som den behöver vara.

Även om du har klippt, passform, klickade, och sammankopplade, så kan du lägga ännu en form av ökad säkerhet till bjälklaget. Ta ut några box naglar, och placera dem i bjälklaget med hjälp av din hammare säkra din bjälklaget ännu mer på plats.

Då ska du komma ihåg att klippa några öppningar för ventilations som de flesta tillverkare kommer att rekommendera att du gör. Du kommer att vilja använda din skicklighet såg för detta steg, och se till att utrymmet öppningarna ungefär fyra fot från varandra.

Där har du det. En ganska enkel och snabb gör det själv-projekt. Kom och redo att gå vidare till nästa projekt, så länge du har följt instruktionerna, och tagit din tid, bör du är klar utan problem, och ganska snabbt också! Bra jobbat.