hur man byter ett duschmunstycke slang

Dusch huvudet slang är en enhet som ansluter dusch kran till duschhuvudet. Detta gör det möjligt för användaren att flytta duschhuvudet till och med de svåra platser att tvätta. Denna del av duschhuvudet används oftast, vilket gör det utsatt för slitage. I ett sådant fall måste duschslangen ändras så snart som möjligt.

Se till att duschen är inställd till läget. Tejpa på den för att säkerställa att det inte slår på av misstag.

Steg 1: Se till Duschblandare är avstängd

Wrap tången med tejp och använda den för att lossa kopplingen som håller slangen till duschhuvudet. Ta bort den gamla duschmunstycke. Upprepa steg för den andra änden av slangen som är ansluten till duschkrankroppen.

Steg 2: Lossa Koppling som håller duschhuvud

Rengör alla rester av teflontejp runt duschmunstycke trådar och kran kroppen. Gnid rörändarna med stålull i gängriktningen för att säkerställa god anslutning. Wrap gängorna på krankroppen och huvudet med färsk teflontejp.

Steg 3: Använda teflon

Anslut ett hörn av den nya slangen till krankroppen och dra åt för hand. Använd tång för att se till att den har ordentligt åtdragna. Upprepa för dusch huvudet.

Steg 4: Anslutning av uppvärmd slang med kran Body

Ta bort tejpen från kranen handtag och aktivera dusch. Kontrollera efter läckor. Slutligen dra några kopplingar om det behövs.

Steg 5: Borttagning Tape