hur man byter fällbord hårdvara

Fällbara bord i alla former och storlekar är mycket populära produkter i hem och kontor, men på grund av mängden användning de får, kommer du troligen att krävas för att byta ut fällbord hårdvara som den slits ut.

Steg 1- hitta rätt hårdvara

Att hitta rätt hårdvara är av största vikt. Vissa större järnaffärer kommer att ha vad du behöver, men det finns också många resurser på Internet som kan förse dig med rätt gångjärn, hängslen, och även ben för ditt bord.

Steg 2 Ta bort befintlig maskinvara

Börja försiktigt avlägsna befintlig maskinvara från tabellen. När den gamla maskinvara har tagits bort, kan det vara nödvändigt att rensa upp eller sand bort all smuts eller rost kvar av en potentiellt trasig gångjärn eller stag.

Tre – Montera ny maskinvara

Vi rekommenderar att du byter ut alla tabellens gångjärn eller hängslen när det är nödvändigt att ersätta något av det. Detta kommer att säkerställa en smidig funktion av bordet och är särskilt fördelaktigt om den nya hårdvaran är olika i storlek från den ursprungliga hårdvara. Byt tabellen maskinvara och sätt tillbaka eventuella ben om det behövs. När tabellen har satts ihop igen, se tabellen är nivån och göra finare justeringar av hårdvara för att avsluta reparationsarbete.