hur man byter instegsplåtar

De instegs plattorna är skydden som varje dörr bär vid sin botten. Det hjälper till att skydda dörren liksom golvet från repor och tårar som dörrar öppna och stänga, beroende på hur upptagen ett hem eller ett kontor är. Många gånger, dörren trösklar får, skadade från slitage, och det är viktigt att veta hur man byter dem.

• Hammare, • Borra, • Jigsaw; • Bänd bar, • Lumber sill tom; • cirkelsåg, • Penny naglar, • Paint; • Behandlad däck skruv, • Målare täta

Verktyg och material som behövs

En väl stödd dörr möjliggör en smidig reparationsarbete, och det är lämpligt att hålla dörren öppen. Efter att ha gjort detta, få tag på tröskeln under dörren. Ta bort det genom att skruva loss den från sin position med hjälp av skruvar för att exponera tröskeln. Se till att du tar bort den, på rätt sätt, eftersom du kommer att behöva installera om det efter reparation tröskeln plattan.

Steg 1: Prop dörren

Med hjälp av brytjärnet, lossa spikarna som håller tröskel tillsammans. Du kommer att göra detta genom att placera brytjärnet under tröskeln och skjuta upp det. En hammare kommer väl till pass nu, som du kommer att använda den för att peka ut tröskeln. När man pekar ut tröskeln, se till att du kör det på utsidan. Det; är envisa trösklar som kommer att förbli på plats även efter allt detta, och det är där du använder cirkelsåg att skära ut dem.

Steg 2: Öppna Sill

Den nya tröskel som används för att ersätta den gamla måste vara lika det i längden. Det är därför du måste mäta tröskeln för att skära ut den exakta storleken. Markera längder och skär virke med hjälp av pusslet, eftersom det ger de bästa resultaten. För en korrekt passform, passa skära ut timmer, i tröskeln och göra nödvändiga justeringar. Nu jämna tröskeln genom slipning det att se till att den passar väl in i dörrposten.

Steg 3: Ta tröskel mätningar

För att stänga ute fukt, applicera primer på tröskeln yta och se till att den är grundlig på alla sidor. Med din tröskel väl belagd med grundfärg, är det nu dags att lämna det torka innan du går ombord på installationsprocessen.

Steg 4: Applicera Primer

Med hjälp av gummihammare trycker tröskeln på plats. Använd öre spikar för att fästa det ordentligt på dörren. Det rekommenderas att du använder åtminstone fyra spikar som du kommer att spridas över tröskeln bredd för att fästa den.

Steg 5: Installera Sill Plate

Steg 6: Måla Sill

Använda halvblank färg, applicera två lager på tröskeln och se till att följa instruktionerna på etiketten. Ge färgen tid att torka för bästa resultat.

Steg 7: Installera Tröskeln

Det är nu dags att installera den tröskel som du tog bort i början av denna process. För att säkerställa att den håller fast, använda nya skruvar. Det är också lämpligt att placera en ny väder remsa under tröskeln för att säkerställa att dörren är säkert från externa element som kan skada den eller orsaka den att ruttna.