hur man byter ytterdörr jamb rustning

Ytterdörr jamb rustning är en av de bästa lösningarna i dag för att skydda ditt hem mot invasioner och stölder. Dörrar är vanligtvis föremål för invasioner som de lätt kan sparkas in eller trasiga vid gångjärnen. Dörrkarmen pansar förhindrar det. Byte av gammal dörr jamb rustning är enkelt och kan göras i en handvändning. Följ den här steg-för-steg guide för hjälp och en lista med verktyg och material som behövs för jobbet.

Det första steget är att ta bort dörren från sin ram. Se till att du gör detta genom att lossa skruvarna på gångjärnen där de är anslutna till dörren. Detta gör att du kommer att ha gångjärn kopplade till dörren när de tas bort.

Steg 1 – Ta bort Dörr

Så finns där redan hål i dörren för låsning hårdvara och gångjärnen. Du måste bygga extra förstärknings hål runt hålen där du kommer att fastställande yttre dörren jamb rustning. Borra hål på låsmekanismen sidan och vid gångjärnen sidan.

Steg 2 – Borra hål

När du har borrat hål, kan du enkelt installera dörrkarmen rustning till båda sidorna av dörren med hjälp av guiden som medföljde jamb pansar kit. Guiden kommer att förklara hur man passar rustning bättre och vilka delar att fästa vilka sidor av dörren. Läs den noga. Sätt tillbaka dörren till dess ram efter rustningen är ansluten. Ditt jobb är gjort.

Steg 3 – Installera dörrkarmen Armor