hur man driver en brandövning för din familj

Rick Meyerson är en frilansande skribent baserad i Los Angeles och en hel del av det arbete som han har skapat har satts i samband med renovering, miljövänliga metoder och andra typer av DIY projekt.

På den långa listan över “skrämmande saker” som har en brand i ditt hem är rätt upp i topp tio för säker. Det är en av de saker som ingen av oss gillar att tänka på, men det är något som bör diskuteras som en fråga om säkerhet för hela familjen. Varje gång vi flyga eller delta i teatern vi alltid sagt att notera de “nödutgångar.” Borde vi inte göra samma saker i vårt eget hem?

Steg 1 – bedöma din plats och utrymningsvägar

Först och främst behöver du ett larm att gå ut för att varna dig till en brand. Så varje hem bör ha en brandvarnare. Nu är det är på plats, här är några av de steg du kan följa för att köra en brandövning för din familj

Steg 2 – Välj en mötesplats

Du kanske bara har en dörr in i ditt hem eller lägenhet, men vad händer om den dörren är blockerad eller om det finns brand på andra sidan? Det bör alltid finnas alternativa utrymningsvägar. Skapa en planritning av ditt hem och utse alla möjliga exit väg. Laminat planerna och få dem redo att dela ut.

Steg 3 – Ring ett möte Familj

Beroende på omständigheterna, kan du inte alla kunna lämna hemmet med samma utgång. Det är därför du behöver för att välja en gemensam mötesplats. Det är där din familj kommer att gå i händelse av brand. Det kan vara en gatlykta ut framför eller stora eken på baksidan.

Steg 4 – Kör Borrar

Har en familj möte. Du behöver inte skrämma någon, eftersom du planerar en brandövning. Det är att vara smart och proaktiva. Gå över planerna. För de yngre, bör de vet saker som hemadress och hur man ringa 9-1-1.

Steg 5 – Drill igen

Du behöver inte överraska din familj mitt i natten med en brandövning. Du bör dock gå igenom ett scenario där alternativa vägar används. Antag att en bakrutan på en veranda är en alternativ väg. Hur skulle du få ned från det tak? Du kan upptäcka i borren som du måste installera en stege eller har någon annan metod för att få ned från andra våningen.

ytterligare tips

ämnen

Att första borr blir praxis. Som vi alla vet, övning ger färdighet. Du bör köra familjen brandövning minst två gånger per år. Varför inte? Det bör inte ta lång tid och det är en av de saker du behöver göra om och om igen så det kommer att sjunka in.

Planering av utrymningsvägen från ditt hem är viktigt, men det finns andra saker att göra när det gäller en brand som ska borras i din familj.

Låt oss hoppas att borrarna kommer att få din redo och du aldrig någonsin behöva använda dem!

(Nu när din familj är redo, se till att ditt hem är redo för. Kolla in hur man kan förebygga apparaten bränder.)