hur man dyka upp igen en trädäck

Suzy Kerr har varit en framgångsrik frilansande författare sedan examen från Missouri State University med en examen i journalistik. Hon har arbetat på dussintals hem renoveringar, slutföra projekt från garaget ombyggnader och asbestsanering att duscha installationen.

Om du vill få däck du hade när du först flyttade in i ditt hus, du fortfarande kan. Allt som krävs är lite know-how och armbåge fett för att få jobbet gjort.

Prep arbete

Innan du börjar processen med ytrenovering din trädäck, måste du makt tvätta den och reparera alla lösa naglar.

patch Arbete

Efter att rensa alla objekt från din däck, makt tvätta ytan och låt det dags att torka i en dag eller två. Se till att du inte har människor runt när du slår tvätt för att skydda mot skador. tar också hand inte att hålla spetsen på makt bricka för nära däcket yta medan tvätt eller riskerar permanent skada träet. Efter använder din hammare pund i några spikar som har arbetat sig upp ur skogen. Om några spikar är lösa, dra ut dem och köra en 3-tums däcket skruva halv tum bort från hålet.

Sandning

Blanda epoxi enligt tillverkarens instruktioner och tillämpa den på alla sprickor i träet. Var noga med att använda kniven för att skrapa bort så mycket överskott som möjligt eftersom träet filler inte kommer sand bort lätt.

Avslutning

Alla styrelse som är för långt borta för att lappa ihop du kan bända loss med en spett och vänds. Ryggen är sannolikt att vara i bättre skick men det kan behöva rengöras. Om du tycker att styrelsen håller på att ruttna, måste du köpa en ersättare innan det blir farligt att gå på.

Eftersom du makt tvättas, bör det inte finnas någon yta kvar på däck. Använda en planslip med 80 slippapper för att avlägsna flisor och upphöjda kanter, vilket skapar en jämn yta. När du slipning, använda lämplig skyddsutrustning såsom handskar, en respirator och skyddsglasögon för att förhindra olyckor som andas in damm eller har damm flyga i ögonen. Därefter dammsuga damm eller använda lövblåsare (om dina grannar inte har något emot). Sand dina däck igen med 100-grit sandpapper denna gång och sedan ta bort den nya damm.

Måla dina däck med en skyddande yta som trall lack. Bär arbetskläder du inte har något emot att bli färgade, särskilt långa ärmar och byxor för att skydda huden mot solbränna och kemikalier i trä. När du målar din finish, hålla handskarna på hela tiden.

När du väljer en skyddande yta, leta efter en som bäst passar dina behov. Om dina däck får mycket sol, kommer din trä håller längre om du målar med en halvtransparent skyddande yta. Men om du använder en klar yta dina däck kommer att vara bättre skyddade mot regn.