hur man färga konkreta bänkskivor

Om du letar efter ett enkelt och effektivt sätt att försköna din betong bänkskivan, är det viktigt att bekanta dig med hur man färga konkreta bänkskivor. Färgning av ett konkret bänkskivan är ett fantastiskt sätt att blåsa nytt liv i ditt hem kök och är en uppgift som kan framgångsrikt genomförts i tid och stress-free mode, förutsatt att du har en detaljerad instruktions guide vid din sida.

Innan vi går att färga konkreta bänkskivor, måste du administrera en grundlig rengöring för att motverka. Börja med att använda en blandning av helt naturliga flytande tvål och varmt vatten, samt en fuktad tvättlapp eller pappershandduk för att bli av med några märk stora smuts eller dammavlagringar. I vissa fall kommer detta att vara tillräckligt för att helt ren bänk, men om din disk plågas av ett antal svåra fläckar, måste du lätt fukta en svamp, disktrasa eller pappershandduk med en helt naturlig konkret renare och torka hela bänkskivan med hjälp av breda, cirkulära rörelser. Orubbliga fläckar kan kräva användning av en skurborste. Efter bänkskivan har helt rengjord, gå över den med en vatten-fuktad tvättlapp eller pappershandduk gång innan du fortsätter att torka.

Steg 1 – Rengör din Betong Bänkskiva

Var noga med att använda en helt naturlig renare när du försöker att färga konkreta bänkskivor, eftersom de kemikalier som finns i många kommersiella konkreta städare kan producera farliga kemiska reaktioner eller farliga ångor när de kombineras med kemikalier i de flesta kommersiella konkreta fläckar. Av denna anledning är det viktigt att du endast använda alla naturliga produkter i hela färgningsprocessen.

Steg 2 – Skydda dig

Med din bänk fin och ren, är det nu säkert att använda din konkreta fläck. Men innan fläcken ansökan, noga med att sätta på sig ett par skyddsglasögon eller glasögon, vissa skyddshandskar och en andningsmask eller respirator för att skydda dig från de rökgaser som produceras av din betong, liksom alla oberäkneliga droppar. Du bör också öppna upp någon närliggande dörrar eller fönster för att säkerställa att uppgiften utförs i ett väl ventilerat utrymme. Även när man arbetar med en helt naturlig fläck, är det viktigt att ta dessa försiktighetsåtgärder.

Steg 3 – smutsa ned Konkreta Bänkskivor

Efter att ha vidtagit alla de rekommenderade försiktighetsåtgärder, är det dags att färga din betong bänkskiva. Efter att ha hällt din helt naturliga betong fläck i en färgtråg, fylla en pensel eller roller med fläck och fortsätta att tillämpa den på bänken i breda vertikala streck. Medan engagerad i fläcken ansökningsprocessen, vara noga med att jämna ut eventuella fettfläckar eller egensinniga droppar innan de får gott om tid att torka. Efter fläcken har tillämpats på hela bänkskivan, låt den torka tid noterat på förpackningen. Medan torktid varierar mellan märken, kommer betong fläck i allmänhet tar mellan 6-8 timmar till helt torr, varefter du kommer att behöva rensa bort eventuella överblivna rester med varmt vatten och helt naturliga flytande tvål.

Nästa gång du är ute efter att blåsa nytt liv i köket, bara ihåg dessa 3 enkla steg och du kommer att kunna färga konkreta bänkskivor på nolltid.