hur man flytta din dusch avlopp

Vid byte gamla badkar dusch till en duschkabin, kommer dusch avloppet måste flyttas. Se till att du har en VVS tillstånd, och få en inspektion när jobbet är gjort. Följ dessa anvisningar för att flytta din dusch avloppet i mitten av nya duschgolvet.

Avbryta vattentillförseln till badrummet. Ta bort kran handtag och vattnet pipen. Avlägsna duschavbrott om den är skild från vattenutloppet. Dra brickor från badkaret surround väggen att exponera rören. Koppla bort alla rören från badkaret. För stål eller glasfiber badkar, luta den upp och lyfta den ur höljet.

Steg 1 – Ta bort den gamla badkar och dusch Pipe

Placera tejp över befintliga dusch avloppet. Ställ duschgolvet på badkaret s golvet och markera platsen för dess centrum avlopp med märkpenna. Skissa en plan för det nya avlopps plats på ett ark av tidningspapper.

Steg 2 – Markera befintliga Dusch Drain och New dräneringshål

Mät avståndet från den gamla badkar avloppet till den nya dusch avloppet. Fäst en längd av 1,5-tums matarröret från den gamla muren rör till det nya avtappningshålet. Markera en 12-tums fartstunnel på underlaget för den nya matarröret.

Steg 3 – Mät från den gamla Drain till den nya Drain

Skär genom undergolvet längs körtunneln linjerna. Lyft de gamla golv bitar. Markera placeringen av matarröret på golvbjälkarna och skära igenom dem med 2-tums hål såg att göra en tydlig väg. Ta bort alla spikar ur vägen för matarröret.

Steg 4 – Skär Golv att installera Feeder Pipe

Skär 1,5-tums matarröret till rätt längd. Anslut den till 2-tums dusch linje i väggen med en reduktion, direkt under duschen linjen. Installera P-fällan vid slutet av matarröret närmast det nya avloppet. Kör matarröret till nya dräneringshålet plats, fästa en vertikal rörsegment här. Cement alla skarvar med vattentät VVS cement. Håll plaströr fortfarande under 1 minut för att låta cement set.

Steg 7 – Montera fallröret till avloppet och dusch Lines

måste inspektören godkänna den nya matarröret och P-fälla innan du lägger i den nya duschgolvet. När det är klart, ställa in den nya dusch golvet bas över den nya avloppet och fäst det med VVS cement.

Steg 8 – Lägg den nya dusch golvet