hur man försegla ett garage dörrtröskel

Ett garage tröskel tätning kommer att lägga ytterligare skydd mot väder. Det kommer också att hjälpa till att hålla ditt garage mer bekväm om du använder den som en verkstad. Tätningen kommer att förhindra luft från att strömma in under dörren, som håller området mer tempererat. Här är hur du kan göra det själv.

Det är viktigt att se till att smuts och skräp rensas bort från det område där du kommer att installera tätningen. Öppna garageporten och se till att kanten på dörren är ren från smuts och skräp också. Eftersom garaget måste vara öppen under större delen av denna process är det förmodligen klokt att vänta på en bra väder dag också. Om det är blåsigt eller regnigt, kommer du få gjort är att rengöra området som vädret påverkar processen. Se till att det finns även två inches fritt utrymme på varje sida varifrån dörren stängs. Detta måste vara ditt område av renhet.

Steg 1: Rengör området

Detta är en självklarhet. Troligtvis din kit kommer att innehålla lätt att följa instruktioner för dimensionering tröskeln inom satsen. Det måste vara den exakta storleken på din öppna garageporten. De flesta av dessa trösklar gummi kan enkelt avpassas efter det utrymme som krävs med en mattkniv. Som alltid, mäta två gånger och klippa en gång.

Steg 2: Följ instruktionerna

När området är ren och torr, lägga ner tröskeln för att testa tätningen. Var noga med att justera tröskeln som krävs för att bilda en tät tätning. Knölen av tröskelvärdet bör ligga mot insidan av garageporten när den är stängd.

Steg 3: Testa Threshold

Använd pennan för att spåra både insidan och utsidan av tröskeln på garaget golvet.

Steg 4: Trace Threshold

När du har tröskeln spåras på rätt sätt, kan du ta bort den och placera den åt sidan. Du kommer att behöva applicera limmet nästa.

Steg 5: Ta bort Threshold

Garageports tröskel kit ska komma med sin egen lim som är lätt att applicera. Var noga med att sprida den i ett sicksackmönster för att maximera vidhäftningen yta. Detta kommer också att bilda en tät tätning mellan tröskeln och golvet själv. Applicera limmet mellan de två räta linjer du tidigare spåras.

Steg 6: Applicera lim

Steg 7: Ställ Threshold på plats

Lägg försiktigt tröskeln ner över limmet, hålla den i linje med konturerna gjort tidigare med pennan. När du lägger tröskeln ned, se till att utöva påtryckningar för att bilda en tätning mellan tröskeln och golvet. Detta maximerar också vidhäftningen så tätningen inte kommer senare komma upp.

När du stänger garageporten, se till att det inte flyttas bort från konturen fastställas. För att försäkra detta, stänga den manuellt i stället för med den automatiska motorn.

Generellt tar det ca 18 till 24 timmar för att torka. Kör inte över tröskeln på den tiden,. Lägga till tätningen din tröskel kommer att lägga flera fördelar. Om du använder ditt garage som en arbetsplats kommer detta att vara en stor fördel för dig. Installera en tätning inte kommer att ta lång tid och är tillräckligt enkelt för alla att utföra.

Steg 8: Stäng garagedörrar

Steg 9: Låt limmet tid att torka