hur man försegla kalksten tegel

Med installationen av kalksten tegel, kommer du att kunna skapa ett elegant utseende för dina däck eller väg. Kalksten är ett naturligt ämne och är en av de lösare berg, vilket innebär att den har en porös kvalitet. I syfte att hålla den fläck fri och lätt att underhålla, är det nödvändigt att komplettera några steg för att försegla kalkstenen.

Det första steget är nödvändigt är att förbereda kalksten tegel som håller på att behandlas genom att rengöra den efter att rensa den av alla möbler. Noggrant sopa området, se till att du ägna stor uppmärksamhet åt hörn och kanter för att säkerställa att du samlar upp allt skräp. Under denna process, är det klokt att besiktiga golvet för att bestämma om det innefattar någon djupare färgning eller defekter som behöver repareras. Om det är möjligt, undvika användning av vatten för rengöring, eftersom detta kan reagera med ett silikonbaserat tätningsmedel. Om vatten är nödvändigt för att ta bort fläckar, såsom med en sten renare, låt den torka ordentligt innan du fortsätter.

Steg 1 – Rengör

Slutföra reparationer som krävs för att kalksten tegel före tillämpa någon tätningsmedel. Det kan handla om att ta bort och ersätta en sprucken tegel, eller påfyllning bruket där det kan ha lossnat. I händelse av att nya injekteringsbruk appliceras för att fästa blocken måste den stå i minst 12 timmar för att säkerställa att det torkar.

Steg 2 – Reparation

Om att arbeta inomhus, se till att området är väl ventilerat, eftersom tätningsmedlet kommer ofta skapa kraftfulla rök. Skydda dig med användning av handskar och en ansiktsmask. När du arbetar i ett slutet utrymme, se till att du planerar det sätt på vilket tätningsmedlet kommer att tillämpas så att du inte kommer att störa ditt arbete när du lämnar rummet.

Steg 3 – Förbered

Häll lite av tätningsmedlet i en färg fack för att ge dig bättre tillgång till den. Rulla försiktigt rullen i facket att belägga skum och tillämpa den på kalkstenstegelstenar i långa slag för att täcka så stor del av ytan som möjligt. När du arbetar på gränser, hålla rullen så nära kanten som möjligt och hålla en skum borste till hands att enkelt fylla besvärliga områden. Fortsätt på detta sätt tills hela ytan är täckt.

Steg 4 – Ansök Tätningsmedel

Låt tätningsmedlet sätta sig på kalkstens sten för 5 minuter innan du använder en cirkulär gnugga rörelse för att avlägsna överskottet. Detta kommer att innebära att Avtrubbning glans av den våta-look på ytan. Efter detta, lämna tätningsmedlet för att torka i minst 3 timmar före applicering av ett andra skikt av tätningsmedlet på samma sätt som den första. Tätningsmedel kräver återapplicering och bör tillämpas oftare under våta förhållanden. När vattendroppar inte längre pool på ytan, men absorberas, är det dags att tillämpa en annan päls av tätningsmedel.