hur man kan reparera fjädrarna i en murphy säng

En Murphy säng kan inte vara mycket vanligt längre, men de används fortfarande i många lägenheter i New Yorkl och San Francisco. Att veta hur man byter fjädrar är nödvändigt, kan de bytas ut snabbt och enkelt.

Fjädrarna som Murphy sängar använder är väldigt tight, försök inte att sträcka dem med händerna. Du bör använda en manuell skruvmejsel för att sträcka ut dem.

Säkerheten först

Du kommer att behöva ersättnings fjädrar från sängens tillverkaren för att få rätt storlek. Du kan beställa dem antingen på telefon eller online. Se till att ha modellnumret till hands. Det är mycket viktigt att du inte försöker att köpa dem på en järnaffär, eftersom de inte passar ordentligt eller vara så tätt som de behöver vara. Om du inte kan kontakta din säng tillverkare, kan du behöva kontakta en annan tillverkare och köpa sina ersättningsfjädrar. Det är bäst att köpa dem från en Murphy sängtillverkaren för bästa val och högkvalitativa fjädrar. Även om du är i en stram tid kritan, kan du försöka att köpa fjädrar som är avsedda för vikbara soffa sängar eftersom de bör fungera på ungefär samma sätt och vara tillräckligt tät.

Steg 1: Att köpa Ersättnings Springs

De flesta Murphy sängar är antingen kopplade till ett skåp eller garderob, ta isär kommer att variera för varje säng. I grund och botten måste du dra ner sängen och ta bort madrassen från ramen. Då måste du ta bort ramen eller vaggan och börja ta bort de gamla källorna. Du kan behöva en vän att hjälpa till att hålla upp den. Du kan också använda bruksanvisningen om hur man sätter sängen tillbaka tillsammans.

Steg 2: Ta isär Murphy säng

Med hjälp av en vanlig skruvmejsel, försiktigt och långsamt ta bort de gamla källorna. Det kan ta lite nyfikna på din räkning, men du bör kunna ta bort den. Om du fortfarande har svårt att ta bort dem, gnugga lite olja på dem. När de tas bort, kan du ersätta dem med nya fjädrar. Kom ihåg att använda den manuella skruvmejsel för att hjälpa sträcka nya fjädrar. Gör inte det med händerna, eftersom om de pop tillbaka på plats de kan orsaka allvarliga skador. Håll skruvmejseln löst och hålla händerna på kanten av handtagen. Detta kommer att hålla dem säkra från några fjädrar dyker tillbaka på plats och förhindra skador.

Steg 3: Installera New Springs

Om du har tagit bort vaggan eller ram, installera det där det hör hemma. Även om du inte ta bort det, kan du dra åt skruvarna som håller den på plats. När ramen är säker, kan du placera madrassen tillbaka på det. Du kan också lägga till bultar eller skruvar på madrassen för att hålla den på plats. När allt är tillbaka tillsammans och säkert.

Steg 4: Sätt Bed tillsammans igen