hur man kan stoppa den gnisslande ljud från din box våren

Steg 1 – Leta Noise

Steg 2 – Pad sängram

Steg 3 – Fett Skarvar

Steg 4 – Använd en Plywood buffert

Ett gnisslande ljud som kommer från din box våren är ofta inte orsakas av interna arbete rutan våren själv. Bullret skapas vanligtvis av fjädern som interagerar med sängramen. För att fixa det, behöver du bara att ge stoppning eller fett till det område där metallen gnugga olyckligt.

Har din hjälpare få på sängen för att skapa gnissla. En person är perfekt eftersom du kan få dem att gå efter behov, men om du bor med bara ett husdjur, kan de ändå vara till hjälp. Lyssna noga medan individen rör sig på sängen. När du får en känsla för där bullret kommer från, titta under sängen eller längs sidan där rutan våren ansluter med sängram. Du måste hitta den plats där antingen metall möter metall eller där trä sängram förskjuts mot rutan våren. Även många box springs har metallspets hörn eller kanter för att öka hållbarheten och om dessa områden samverkar med en metall sängram, de squeak.

Använda handdukar eller gamla t-shirts, pad området mellan rutan våren och ramen, liksom runt sängram lederna. Vissa människor med trä inramade sängar har haft framgång propping kuddar mellan sängramen och väggen så att ramen inte kan flyttas fram och tillbaka i sidled.

Om lederna i metall sängram som orsakar gnäller lossa skruvarna och frikostigt tillämpa WD-40. När skruva ihop dem igen, tillämpa fast kraft, men se till att inte tömma skruven.

Barn hoppar på sängen eller frekventa förflyttningar kan orsaka bultarna att lossna och ramen för att vobbla och galler som du ändrar i sömnen. Således är denna metod bara en tillfällig lösning. Du kan behöva återanvända oljan och dra åt skruvarna var tre till fyra månader efter behov.

Om rutan våren har vadderade och sängramen smörjas men bruset kvarstår, ger en buffert mellan madrassen och rutan våren. Köp en plywoodskiva för att passa storleken på sängramen. De flesta stora byggvaruhus kommer såga brädor utan extra kostnad om du ger dem dimensioner.

Placera plywood mellan madrassen och rutan våren. Detta kommer att göra din säng bara en liten bit fastare, men det kommer att buffra varje rörelse du gör under natten. Eftersom viktig roll i rutan våren är att stödja madrassen i sängramen, kommer plywood inte hindra det, men det kommer att göra din sömn mycket tystare.