hur man kan stoppa en tung mört angrepp

En mört angrepp är inget att skratta åt och inte heller är den process du måste gå igenom för att bli av med dem. Kackerlackor kan orsaka sjukdom samt orsaka skador på ditt hem och ägodelar. Det finns många produkter på marknaden för att döda och omhändertar små mängder kackerlackor, men en tung mört angrepp är en mycket mer oroande fråga. Denna artikel kommer att visa dig hur man handskas med en tung mört angrepp och hur man kan förhindra att det händer igen.

För det mesta, kackerlackor är medelstora men i vissa delar av världen kan de bli mycket stora. En kackerlacka kan ofta identifieras visuellt genom deras taggiga ben och bruna, ovala kroppar, och de har mycket långa antenner. De kommer ut på natten och skrämd av genom ljus. Om du ser en mört du troligen har många fler. När du går för att leta efter de kackerlackor bör du gå på natten eller titta i mörka områden i ditt hem som enligt skåp och i kryp. Använd en ficklampa för att undvika att skrämma dem. Om du har problem med att hitta en mört sedan bestämma deras existens genom deras spillning. De är små pellets eller slemmiga bruna fläckar.

Steg 1 – Bestäm om du har en Roach Infestation

Detta är mycket lättare sagt än gjort eftersom spåra kackerlackor är svårt eftersom de är mycket snabba insekter. Kolla runt på utsidan av hemmet och leta efter sprickor i grunden och hål runt fönster och rör. Alla spricka eller hål kan vara en ingång poäng för kackerlackor och de kan även komma från avloppet. Det är när förebyggande åtgärder behövs efter den inledande attacken på deras hord.

Steg 2 – Leta reda på Roach Entrance

Död på en tung mört angrepp sker i två steg med den första vågen är den första förgiftning av insekten. Det finns ekologiska metoder, men med användning av kemiska rök bomber placeras runt ditt hem är mycket effektiv. Se till att huset är klart för alla människor och djur och att alla skåp, dörrar och andra förvaringsutrymmen är öppna (med undantag av utgångsdörrar). Kvitta bomber och följ instruktionerna för väntetiden innan hemmet. När du går in i huset, använd vakuum för att suga upp alla döda kackerlackor.

Steg 3 – Den första vågen

Rök bomber aldrig bli av med alla kackerlackor, men det kommer att kraftigt minska mängden av kackerlackor som du måste ta itu med. Nu har du att koncentrera sig på förebyggande samt bete och döda. Blanda en del borsyra med en del kakao och en del socker. Placera detta på baksidan av skåp, under diskbänken, och överallt där kackerlackor kan gå. Det tar ungefär sex veckor totalt att befria er från problemet. Under tiden, vidta förebyggande åtgärder som tätning av sprickor, att hålla en ren kök, och ta bort loggar och annat skräp borta från huset.

Steg 4 – Förebyggande och den andra vågen