hur man ljudisolerade ett golv under mattan del 2

Detta är den 2: a av en 2-del artikel om hur man ljudisolerade ett golv i ditt hem. I den första artikeln, vi diskuterade process som involverar mätningar av golvet där installationen sker och köpa material för ljudisolering golvet. Artikeln diskuterade också förbereda golvet innan installationen av ljudisolerande material.

I denna avslutande artikel om hur man ljudisolerade ett golv under mattan, kommer vi att diskutera de åtgärder som krävs för att fästa ljudisolerade material på golvet och hur för att slutföra installationen genom att installera eller byta ut mattan.

Steg 1: Skär ljudisolerade Golvmaterial

Med skräpet bort från golvet, är det dags att ställa in ljudisolerade golvmaterial på plats. Ta klo hammare eller bända bar och använda den för att ta bort golvlister som löper längs sidan botten av väggarna. Tryck försiktigt som din pull skivorna bort från den nedre väggen. Använd en penna eller Sharpie penna för att markera baksidan av socklar med ett nummer som motsvarar väggområdet som det togs bort från. Detta kommer att hjälpa dig att enkelt sätta tillbaka golvlister.

Steg 2: Montera ljudisolerade Golvmaterial till Floor

För ett rum som inte är formad oregelbundet, eller på ett märkligt sätt, helt enkelt ta nytta knivblad och köra det genom glasfiber eller skummaterialet som du placerar material i hörnen av rummet. Ett rum som är formad i ett regelbundet sätt blir det lättare att skära materialet till än ett rum som har olika vinklar och längder / bredder. För en oregelbunden rum klippa materialet så kvadratisk som du kan och även skära mindre bitar som kan sammanlänkade med hjälp av dubbelhäftande tejp i sömmarna.

Steg 3: Installera mattor

När du är klar att skära materialet i steg 1, placera dubbelhäftande tejp på den sida av ljudisolerade material som du kommer att fästa i golvet. Tryck på materialet på plats när du lägger materialet på golvet. Detta kommer att sätta ljudisolering på plats och ger dig möjlighet att gå vidare till nästa steg i processen. Du kan även använda mattan stift eller spik för att fästa ljudisolerade material till golvet. Du kanske också vill använda en häftapparat.

Med den ljudisolerade material på plats på golvet måste du ta mattor som togs bort i det tredje steget i del 1 i denna artikel. Om mattan är i behov av utbyte, köpa nya mattor och installera den i rummet över ljudisolerade material som du är klar lägger ner.

Detta kommer att slutföra processen med ljudisolering ditt golv i mattor och göra nästa steg tystare för dig och hela hushållet eller komplex.