hur man lukta vattenskador

Vatten läcker och översvämningar kan leda till en enorm mängd hem vattenskador. Rengöring ditt hem efter en översvämning och letar efter vatten droppar på golvet är inte tillräckligt! Hem artiklar och komponenter kan vara permanent förstörda innan du ens märker det. Om man tittar på insidan och utsidan av ditt hem kommer inte att berätta om det finns ett problem. Du måste använda dina andra sinnen, såsom lukt, för att upptäcka hem vattenskador. Hem vattenskada innebär inte bara skador på elektronik och vitvaror, det kan också vara strukturella skador på väggar och golv. Upptäcka vattenskador i ett tidigt skede ger dig tillräckligt med tid att fixa saker innan problemet blir irreparabel.

Formar är en typ av liten levande organism från svampfamiljen. De trivs på fukt. De kan föröka sig på vilket som helst material och yta, för det mesta i föremål gjorda av cellulosa. De flesta hem har mögel infektioner på grund av inomhusfuktproblem som orsakas av läckor och översvämningar.

formar

När det finns vattenläckage, växer mögel snabbt. Normalt formar växer i fuktiga områden, liksom badrummet, översvämmade källare, områden runt läckande rör och läckande tak. Dessa formar kan avsevärt påverka hälsan hos de människor som bor i hemmet, så det är klokt att ta bort dem och förhindra att den sprids. Lämpliga åtgärder bör vidtas för att stoppa mögel från omgrupperingar. Mögel upptäckt är en färdighet som man bör lära sig, särskilt efter översvämningar. I själva verket borde det vara en färdighet som man bör ha innan någonsin att investera i ett hus!

upptäcka läckor

Använda näsan för att upptäcka läckor är lätt. Formarna har en stark jordig, unken lukt. Om du luktar denna rang och mögelväxt lukt, innebär det att det finns mögel i ditt hem och att vatten är närvarande där det inte borde vara. I slutändan betyder det att det är vattenskador. När du uppfattar en möglig lukt, undersöker direkt. Dessa dofter finns främst i dessa apparater, Möbler och utrymmen: luftkonditionering enheter, uppvärmning och luftkonditionering kanaler, luftfuktare och avfuktare, kylskåp droppkar, källare, vindar, kryputrymmen, badrum och mattor.

scentless Formar

Trots avsaknaden av möglig lukt i ditt hem, kan mögel växer fortfarande bakom väggarna och mellan paneler och kanaler. Efter en översvämning, är det ändå bättre att kontrollera mellan dessa områden för att förhindra ytterligare vattenskador.

Vattenskada Aftermath

När du har upptäckt den vattenskador i ditt hem, är det dags att återställa, reparera och återhämta sig. Du måste återställa ditt hem till sitt tidigare tillstånd genom att göra saker såsom att ersätta förstörda mattor, rengöring draperier och installera nya tapeter. VVS reparationer kan behövas i vissa fall. I andra, strukturella reparationer, såsom vägguppbyggnaden, kan krävas. Det kan gälla att ersätta vattenskadade torra väggar och golv, samt installation av ny isolering.