hur man rigga saltvatten fiskedrag

Många fiskare väljer att använda saltvatten fiskedrag när de är ute efter vissa typer av fisk. Många av beten på marknaden idag kan efterlikna blixten på en betesfisk, har en mycket verkliga utseende, eller ge rovfiskar något annat att titta på. Beten har funnits i många år och ge saltvatten fiskaren ett annat alternativ för att fånga dem stora fiskar. Rigg saltvatten fiskedrag är något alla fiskare borde veta hur man gör.

Det finns en mängd olika sätt att rigga en saltvatten fiskedrag. Det finns riggar kallas Sliding Rig, The Reef Rig, A Texas Rig, flytande beeds och två Hook Pilchard Rig. För den här guiden kommer vi att sätta upp en två Hook Pilchard Rid. Den kan användas för antingen lockar eller levande bete. Den har en vikt på botten för att tynga ner så Lure flyter och rör sig.

Steg 1: Konfigurera Reel

Innan du börjar rigga saltvatten fiskedrag måste du ställa in rullen. Se till att det är säkert i rullfäste på staven. Det bör väl anses stången så det finns ingen risk för att den kommer ut när under press. Köra sättningen genom snörhålen hos staven. Ge dig själv gott om linje att arbeta med så att du kan göra knutar lätt utan att dra på rullen.

Steg 2: Fäst Leader

För lockbete för att fästas på något starkt nog att ta en stor hit, kommer du att använda en metall ledare att koppla den till huvudledningen. För att göra detta måste du ha en sex tums längd av lina och en vridbar. Plocka en fläck av huvudlinjen som är ungefär 18 inches upp från slutet av raden. Bilda en knut genom att göra två slingor med extra fiskelina runt stambanan.

Steg 3: Sätt fast Vikt

Ta tag i slutet av den extra rad och vira den runt kroppen av linjen ovanför de två slingor om sex gånger. Ta sedan tag slut och föra den genom båda öglorna. Dra åt. Detta kommer att ge dig en stark, men lätt avlägsnas knut. Till slutet av denna linje bifoga en lekare med samma typ av knut. Till slutet av sviveln kan du klippa metallledare.

Steg 4: Anslut Bottom Vikt

Välj en plats 2 inches ovanför denna extra rad och knäppa på en fiske vikt. Använd en tång för att säkra den till linjen.

Steg 5: Anslut Lure

Med användning av samma knut som ovan, ansluta en annan vridbar till slutet av raden. Till denna vrid du kommer att lägga ytterligare vikt som kommer att ställa på botten av havsbotten.

Vid slutet av metallledare fästa lockbetet genom att använda en liten längd av linjen och samma typ av fiskarens knut. Se till att det är ca 2 inches bort från ledaren. Att använda levande agn du helt enkelt byta ut drag med två olika krokar.