hur man ställer in metall sängramar

Inrätta metall sängramar är inte en så svår sak att göra, och det kan spara tid och pengar från att anställa någon att göra det själv. Montering saker som skåp eller sängramar visar vanligtvis att vara en utmaning för en vanlig människa, men det behöver inte vara. Den här artikeln kommer att ge dig en uppsättning steg-för-steg-instruktioner för att använda om du inte har de ursprungliga som följde med din produkt, men innan du börjar, kontrollera listan över saker du måste se till att du har allt.

Sätt de två sängens ner på golvet vid den exakta platsen och i det rum där sängen ska användas. Du kan montera den i ett annat rum, men då du skulle behöva flytta hela sängen senare, vilket kan visa sig vara ett problem.

Steg 1: Ställa sängens

Om ramen har huvudet styrelsen konsoler ansluter dem till slutet av varje säng järnväg med hjälp av skruvar eller bultar.

Steg 2: Anslut chefen Board

Lås korsarmarna tillsammans eller bifoga ihop tvärskenor med hjälp av skruvar eller bultar. Vanligtvis finns det minst tre tvärskenor: en i båda ändar och den tredje i mitten för att stödja resten av ramen. Nästan alla dubbelsäng modeller kommer att ha en central stödbalk eller sängen kommer sag i mitten, medan andra ramar kommer med en pinne och hål system som behöver inga verktyg. Om ramen har tvärtrådar, dra dem över utrymmet mellan de två sängens och bifoga dem till sina platser.

Steg 3: Fäst Cross Rails

Använd måttband för att mäta längden och bredden på ramen så att du är säker på madrassen kommer att vila bekvämt i den. Om mätningarna inte komma ut rätt, är nu den bästa tiden att åtgärda det.

S tep 4: Mät det

Snäpp hjulen, hjul eller segelflygplan i sina respektive konsoler. Om du inte vet vilken som är vilken, de ska märkas.

Steg 5: Fäst hjul, hjul eller Glider

Fäst konsolerna vid var och en av ändarna av sängens, sedan testa dem genom att sätta någon vikt på lederna för att se till att de kommer att hålla upp madrassen tillräckligt väl.

Steg 6: Testa Konsoler

Steg 7: Fixera ändlocken

Placera gavlar på kanterna av slutskenorna så bladen inte kommer att få fastnat och tår.

Sätta en madrass på toppen av den sammansatta ramen, och testa det,. Sätta saker ihop för hand är inte så svårt, men det är bra att ha en bra uppsättning instruktioner som kan guida dig genom jobbet.

Steg 8: Färdigställande