hur man syr kardborrband

Hook-och-ögla som kardborreband kan vara ett bekvämt sätt att avsluta ett klädesplagg, men det kan vara en frustrerande sömnadsprojekt när du är osäker på vad du ska göra.

Lining Up Velcro Korrekt

Sy kardborreband till en Garment

Det finns två sidor av kardborreband när du vill bifoga: fikon sidan och den mjuka sidan. För att se till att kardborre stänger som du vill att det ska, måste du ha en av varje sida på motsatta sidor av plagget. Det kommer att bidra till stift kardborrband på plats för att säkerställa att du har den bästa passform. Och lämna stiften på plats förrän i sista stund innan du syr.

Istället för att använda den vanliga spänningen på symaskinen, kommer du vill öka spänningen till medium eller tung vikt med en tyngre nål. Kardborren är en tyngre material att sy igenom, så använder något mindre kan bryta nålen. Pressarfoten för nedläggningar krok och ögla fungerar bäst för detta projekt. En blixtlåsfoten kan också fungera. Sy på de delar av kardborreband där det inte finns några mjuka eller taggiga bitar,. Kardborreband kan också sys för hand med mindre projekt, som kan visa sig vara lättare.