hur man transplantera en gyllene Raintree

Golden Raintree är en exotisk blommande träd som kan växa till en höjd av 30 fot. Detta träd växer bra i ett tempererat klimat. men att få fröet att gro kan vara svårt. Transplantera träd, i stället för att få det från ett frö, kan vara ett bättre alternativ.

Golden Raintree är ganska känslig, och det gör det svårt att plantera ett träd som inte har härdat. Det är oftast bättre att försöka köpa en Golden Raintree från en trädgård centrum än att försöka odla ett träd från frö.

Transplantation Golden Raintree

Trädet är bäst transplanteras i senhösten till tidig vår – om okt-mar bör vara den idealiska perioden, med början av våren den bästa tiden av alla att plantera dessa träd. Trädet gillar hela solen med fuktig jord, men kan anpassas till olika markförhållanden, inklusive mild torka.

Försiktighet bör vidtas för att göra marken så mottaglig som möjligt till den nya ankomsten, till skillnad från Forest Pansy, bör Golden Raintree att anpassa sig till området genom att lämna ute i säckväv för en dag eller så innan plantering. Gräva ett hål tillräckligt stort för att ta rotklumpen plus om en fot extra på varje sida, och vatten i marken grundligt. Placera Golden Raintree på marken, och klippa bort trådar och plast. sedan placera i hålet. Vatten igen innan du fyller i marken och mulching ordentligt.